azzano mücevher için ürünler (9)

Rahatlama Stresi

Rahatlama Stresi

Rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı destekleyen takviye gıda. Valeriana ipowder®, alıç, L-triptofan, B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri, magnezyum ve bakır. 2 blister içeren, 15 adet kesilebilir badem şeklinde tablet ambalajı, doğal kaplama ile titanyum dioksit içermeyen garanti. Valeriana, çözücü ve destek eklenmeden garantili konsantre bitki infüzyonları elde etmek için bir çıkarım yöntemi olan ipowder® teknolojisinden elde edilmiştir. Valeriana, geleneksel olarak rahatlama ve fiziksel ile zihinsel iyi olmayı desteklemek için kullanılır. B1, B3, B6, B8, B9, B12 vitaminleri ve magnezyum, normal psikolojik fonksiyonlara katkıda bulunur. Bakır, sinir sisteminin normal işleyişine katkıda bulunur.
JACKOR - JACKOR

JACKOR - JACKOR

JACKOR
Değiştiriciler 4 - Rota

Değiştiriciler 4 - Rota

Değiştiriciler 4 - Rota Ref: PV19-240 Com: Canvas ve Felpo
Camdan yapılmış seralar

Camdan yapılmış seralar

Yüzey: 3,1 m² Kalite: Alüminyum kaplama profilli çerçeve Cam: 3 mm Temperli cam Boyutlar: G 161 cm x D 193 cm x Y 145 / 216 cm Açılış: 1 kayar kapı, 1 çatı penceresi Dahil: Alüminyum somun ve cıvatalar
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
JACKOR - JACKOR

JACKOR - JACKOR

JACKOR
MANTLID - MANTLID

MANTLID - MANTLID

MANTLID
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba